#Nukurauhassa-kampanja tekee kokonaisturvallisuutta tunnetuksi


Nuku rauhassa on valtakunnallinen Suomi 100 -juhlahanke, joka tuo yhteen kaikki keskeiset kokonaisturvallisuuden toimijat: kansalaiset, järjestöt, viranomaiset ja yritykset. Kampanjan nimi on Nuku rauhassa, jotta kaikki Suomessa voisivat nukkua rauhassa.

Hanketta koordinoi Maanpuolustuksen Tuki ry. Sitä toteuttavat vapaaehtoiset maanpuolustus- ja turvallisuusjärjestöt, veteraanijärjestöt sekä viranomaisista muun muassa Opetushallitus, sisäministeriö, puolustusministeriö, Turvallisuuskomitea, Huoltovarmuuskeskus, Puolustusvoimat, Rajavartiolaitos, Tulli, Poliisi, pelastustoimi ja hätäkeskuslaitos.

Nuku rauhassa on suunnattu erityisesti nuorille. Hankkeen tarkoituksena on lisätä kansalaisten tietämystä kokonaisturvallisuudesta ja innostaa heitä osallistumaan vapaaehtoiseen maanpuolustus- ja turvallisuustyöhön.

Käytännössä hanke näkyy kymmenenä ympäri Suomea toteutettavana kokonaisturvallisuustapahtumana, viitenä asiantuntijaseminaarina ja monipuolisena mediakampanjana. Päätapahtuma järjestetään Helsingin kansalaistorilla elokuussa 2017. 

Kampanjan verkkosivuilta voi esimerkiksi etsiä turvallisuuteen, kyberturvallisuuteen, ensiaputaitoihin tai vaikka kylmässä selviämiseen liittyviä kursseja ja koulutuksia. Sivuilla on myös listaus hankkeen tapahtumista.

#Nukurauhassa-verkkosivut


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä