Tiedotteet 2011

09.11.2011 14:29

Wallin: Vapaaehtoinen maanpuolustustyö on kehittynyt ripein askelin

Vapaaehtoisjärjestöt tekevät laajamittaista ja arvokasta työtä niin maanpuolustuksen kuin kansalaisten arjen turvallisuuden hyväksi, totesi puolustusministeri Stefan Wallin tänään 9.11.2011 pitämässään puheessa Maanpuolustuksen tuki ry:n juhlaseminaarissa Helsingin Säätytalolla.

Puheessaan ministeri Wallin korosti, että puolustusvoimien toimintaa uudistettaessa vapaaehtoisjärjestöjen merkitystä ei unohdeta. -Kansainvälisessä turvallisuusympäristössä, yhteiskuntakehityksessä tai teknologisessa modernisaatiossa tapahtuneet ja tapahtuvat muutokset eivät ole vähentäneet vapaaehtoisjärjestöjen merkitystä, toteaa ministeri Wallin.

Puolustusministeri Wallinin mukaan puolustusvoimauudistuksen myötä myös tiettyjä vapaaehtoiskentän toimintoja olisi syytä tarkastella uudelleen. -Olisi tärkeää, että järjestökenttä miettisi, kuinka niiden toimintaa voitaisiin kehittää ja sopeuttaa muuttuvassa maanpuolustuksen ja kokonaisturvallisuuden kentässä taloudelliset realiteetit huomioon ottaen, sanoo puolustusministeri Stefan Wallin.

Puolustusministeri Stefan Wallinin puhe on luettavissa kokonaisuudessaan ministeriön verkkosivuilla osoitteessa www.defmin.fi/puheet


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä