Tiedotteet 2012

14.02.2012 15:33

Puolustusministeri ja puolustusvoimain komentaja vierailevat lakkautettaviksi suunnitelluissa joukko-osastoissa

Puolustusministeri Stefan Wallin ja puolustusvoimain komentaja kenraali Ari Puheloinen vierailevat erikseen sovittavan aikataulun mukaan niissä joukko-osastoissa, jotka on ehdotettu lakkautettaviksi puolustusvoimien ratkaisumallissa puolustusvoimauudistukseksi. Valtioneuvoston ulko- ja turvallisuuspoliittinen ministerivaliokunta hyväksyi kyseisen ratkaisumallin pohjaksi puolustusvoimauudistukselle 8.2.2012 pitämässään kokouksessa.

Ministeri Wallin ja kenraali Puheloinen selostavat puolustusvoimauudistuksen taustoja ja perehtyvät edellä mainittujen joukko-osastojen tilanteeseen sekä kertovat niistä tukitoimenpiteistä, joihin valtiovallalla ja puolustusvoimilla on mahdollisuus ryhtyä uudistusta toteutettaessa. He keskustelevat henkilöstön lisäksi myös paikallisten kuntien ja maakuntien edustajien kanssa ja ovat paikallisten tiedotusvälineiden tavattavissa.

Vierailut toteutetaan heti kun se on aikataulullisesti mahdollista. Yksittäisistä vierailuista tiedotetaan tarkemmin, kun niiden ajankohdat ovat tiedossa.

Tarkempia tietoja antavat puolustusministeriön viestintäjohtaja Jyrki Iivonen, puh. 09 160 88200 tai 050 568 0553, ja puolustusvoimien viestintäjohtaja Jyrki Heinonen, puh. 0299 500 700.


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä