Tiedotteet 2012

03.05.2012 19:59

Suomen rauhanturvanäyttely on otettu hyvin vastaan YK:n päämajassa

Vappuaattona avattu Peacekeeping Finland –näyttely YK:n päämajassa on avoinna neljättä päivää. Tähän mennessä näyttelyyn ovat tutustuneet jo viidenkymmenen eri maan edustajat. Turvallisuusneuvoston kokoustilojen yläpuolella sijaitseva näyttely kiinnittää paljon huomiota. Kuusimetriset ikkunabanderollit,  kuvaseinämät sekä rauhanturvaamisesta, siviilikriisinhallinnasta ja rauhanvälityksestä kertovat videot ovat saaneet osakseen ihastunutta kiitosta.

 

 MG 6429
Kuva: Tiina Takala/puolustusministeriö

 

Näyttelyvieraat ovat olleet erityisen kiinnostuneita Suomen rauhanturvaoperaatioiden toteutuksesta  sekä rauhanturvaajien koulutuksesta. Käytännön kenttätyöstä on esitetty lukuisia kysymyksiä erityisesti näyttelyhenkilökuntaan kuuluville Anni Seppälälle ja Antti-Ville Rusaselle, jotka ovat itsekin toimineet rauhanturvatehtävissä.

 

Peacekeeping Finland –näyttely on avoinna YK:n päämajassa New Yorkissa 11.5. saakka. Se kiertää sieltä Washingtoniin ja edelleen muihin Suomen suurlähetystöihin. Koko näyttelymateriaali on katsottavissa internetissä osoitteessa www.peacekeepingfinland.fi

Kuvia näyttelystä  ja näyttelyvieraista 3.5.2012 näet lisää puolustusministeriön facebook-sivuilla.


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä