Tiedotteet 2013

27.06.2013 09:00

Puolustushallinto mukana Suomen luonnon päivässä 31.8.2013

Suomen luonnon päivä järjestetään ensimmäistä kertaa lauantaina 31. elokuuta 2013. Päivä on Suomen luonnonsuojeluliiton, Suomen ympäristökeskuksen, Metsähallituksen luontopalvelujen sekä Biologian ja maantieteen opettajien liiton yhteishanke, jossa on mukana eri alojen toimijoita. Suomen luonnon päivän tarkoituksena on juhlistaa suomalaista luontoa. Päivä koostuu eripuolilla Suomea järjestettävistä retkistä ja tapahtumista.

Puolustushallinto osallistuu Suomen luonnon päivään järjestämällä opastettuja luonto- ja historiakierroksia Helsingin Santahaminan saarella. Santahamina on tärkeä hyönteis-, lepakko-, kasvillisuus- ja lintualue, ja se on luokiteltu valtioneuvoston päätöksellä valtakunnallisesti arvokkaaksi kulttuuriympäristöksi. Kierrosten tarkempi ohjelma ja aikataulu julkistetaan kesän aikana Suomen luonnon päivän verkkosivuilla. Kierrokset järjestetään yhdessä Santahamina-seuran ja Kaartin Jääkärirykmentin kanssa.

Lisätietoa päivästä löytyy Suomen luonnon päivän sivuilta osoitteesta http://suomenluonnonpaiva.fi/. Lisätietoja puolustusministeriössä antaa tiedottaja Eemeli Peltonen, puh. 0295 140 125.


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä