Tiedotteet 2013

11.12.2013 08:12

Puolustusvoimien raskaiden maantiekuorma-autojen hankinnasta

Maavoimien Materiaalilaitoksen Esikunta käynnisti tarjouskierroksen logistiikan alueellisten joukkojen huollon kehittämisen hankkeeseen kuuluvien raskaiden maansiirtoalustaisten 8 x 4- ja 6 x 4- vetojärjestelmällä varustettujen kuorma-autojen hankinnasta. Hankittava määrä on yhteensä noin 170 + 70 ajoneuvoa. Hankinnasta kiinnostuneilta yrityksiltä pyydettiin osallistumishakemuksia Lain julkisista puolustus- ja turvallisuushankinnoista (1531/2011) mukaiseen rajoitettuun hankintamenettelyyn.

• Tarjoukset saatiin seuraavilta yrityksiltä: Iveco Finland, Oy Scan-Auto Ab, Veho (Mercedes-Benz) ja Volvo Finland Ab

• Puolustusministeriön, Pääesikunnan ja Maavoimien Materiaalilaitoksen hankintayksikön arviointien mukaan hankintaprosessi on ollut syrjimätön ja muutoinkin lain mukainen.

• Hankintaa jatketaan jäljelle jääneiden tarjoajien kanssa.

Tarjouspyyntö lähetettiin kaikille kelpoisuusvaatimukset täyttäville ehdokkaille osallistumishakemusten käsittelyn jälkeen. Hankinnan päätöksentekoperusteena käytetään vaatimukset täyttävien tuotteiden sekä 6 + 6 vuoden huolto- ja korjaussopimuksen alinta yhteishintaa.  Sisu ei jättänyt tarjousta. Näin ollen se ei ole enää hankinnassa mukana. Lisätietoja antaa Maavoimien materiaalilaitoksen kaupallinen johtaja Lars-Christian Schauman (p.0299460540, sähköposti: lars.c.schauman@mil.fi).


MUISTIO RSKA 101213 Uusi v3 (pdf) (265.8 KB)


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä