Tiedotteet 2018

25.01.2018 12:05

Puolustusvoimat tilaa kumppanuussopimusten alaisten järjestelmien elinkaaripalveluja Insta Group Oy:ltä ja Patria Aviation Oy:ltä

Puolustusministeri Jussi Niinistö on valtuuttanut Puolustusvoimat tilaamaan vuoden 2018 kumppanuuden palveluja Insta Group Oy:ltä enimmillään 23 miljoonalla eurolla ja Patria Aviation Oy:ltä enimmillään 53,9 miljoonalla eurolla. Molemmat kotimaiset yritykset ovat Puolustusvoimien strategisia kumppaneita. Sopimuksen työllistävä vaikutus on 450 henkilötyövuotta.

Hankittavat palvelut ? sotilasilmailun, meripuolustuksen ja tiedustelu-, valvonta- sekä johtamisjärjestelmän (TVJ-ala) järjestelmien elinkaaripalvelut ? ovat puolustusvoimien ja strategisten kumppanien välisen kumppanuussopimuksen mukaisia palveluita.

Strateginen kumppanuus on sopimussuhde, joka edellyttää yritykseltä vahvaa ja pitkäjänteistä sitoutumista puolustusvoimien tukemiseen ja asettaa vaatimuksia ja reunaehtoja yrityksen toiminnalle ja henkilöstölle.

Lisätietoja antavat puolustusministeriössä erityisasiantuntija Timo Nyyssönen puh. 0295 140 026 ja PVLOGLE:ssa apulaisosastopäällikkö Riku Lahtinen puh. 0299 578 701.


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä