Tiedotteet 2018

11.12.2018 15:26

Puolustusministeriö 100 vuotta -juhlakirja on julkaistu

Puolustusministeriö juhlii tänä vuonna satavuotista taivaltaan. Sen kunniaksi kirjoitettiin Puolustusministeriö 100 vuotta -juhlakirja, jonka julkistamistilaisuus pidettiin Ostrobotnian tiloissa Helsingissä 11.12.2018.

”Puolustuspolitiikan tärkein tehtävä on edelleen luoda edellytyksiä puolustusvoimille ja sotilaalliselle maanpuolustukselle. Toimintaympäristö on muuttunut, mutta perustehtävä on säilynyt samana”, totesi puolustusministeri Jussi Niinistö avauspuheenvuorossaan.

Tilaisuudessa puhunut Maanpuolustuskorkeakoulun sotilasprofessori ja yksi kirjan kirjoittajista, Jyri Raitasalo onnitteli satavuotiasta puolustusministeriötä todeten sen olevan tänä päivänä vahvempi ja tärkeämpi toimija valtioneuvostossa kuin koskaan aikaisemmin sadan vuoden historiansa aikana.

Raitasalon lisäksi kirjoittamiseen on osallistunut joukko alan tutkijoita: dosentti Seppo Tiihonen, dosentti Petteri Jouko, filosofian lisensiaatti Rainer Knapas ja PhD Antti Matikkala. Maanpuolustuksen kannatussäätiö tuki juhlakirjan julkaisemista. 

Puolustusministeri Niinistön avauspuheenvuoro Puolustusministeriö 100 vuotta -juhlakirjan julkistamistilaisuudessa on luettavissa kokonaisuudessaan puolustusministeriön verkkosivuilla osoitteessa www.defmin.fi/puheet.

Teosta on saatavilla Editan verkkokaupassa ja hyvin varustetuissa kirjakaupoissa.

Lisätietoa kirjasta antaa puolustusministeriössä hallintojohtaja Hannu Antikainen, puh. 0295 140 500, hannu.antikainen@defmin.fi.

Arvostelukappaleita voi tiedustella Editalta kustannusjohtaja Raimo Savolaiselta, puh. 040 8602867, raimo.savolainen@edita.fi.


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä