Tiedotteet

07.11.2019 09:23

Puolustusvoimat solmi puitesopimuksen valokaapelimateriaalin hankinnasta

Puolustusministeriö on valtuuttanut Puolustusvoimien logistiikkalaitoksen solmimaan puitesopimuksen valokaapelimateriaalin hankinnasta Nestor Cables Oy:n kanssa.

Hankintakokonaisuus sisältää valokaapeliyksiköitä, mittakuituja, kenttäparikaapeleita ja kantolaitteita hankittavaksi puitesopimuksella vuosina 2020–2023. Valokaapelimateriaali tulee Puolustusvoimien joukko-osastojen koulutus- ja harjoituskäyttöön sekä eri projektien varusteluihin. Valokaapelia käytetään siirrettävien liityntäverkkojen rakentamiseen maastossa.

Sopimuksen arvonlisäveroton kokonaisarvo sopimuskaudelle on 15,9 miljoonaa euroa. 


Nestor Cables Oy on vuonna 2007 perustettu oululainen yritys, joka kehittää, valmistaa ja myy optisia ja kuparijohtimisia tietoliikenne- ja teollisuuskaapeleita sekä valokaapelitarvikkeita. Yritys työllistää noin 80 henkilöä ja toimittaa kaapeleita ympäri maailmaa.

 

Lisätietoja hankinnasta antaa puolustusministeriössä erityisasiantuntija Frans Peltonen materiaaliyksiköstä,, puh. 0295 140 421 ja tiedottaja Ville Tuokko Puolustusvoimien logistiikkalaitoksesta, p.0299 800 (vaihde).


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä