Tiedotteet

02.06.2019 18:01

Puolustusministeri vierailee Rovaniemellä ja Tervolassa

Puolustusministeri Jussi Niinistö on työvierailulla Lapissa 2.-3.6.2019. 

Maanantaina 3.6.2019 ministeri Niinistö vierailee Lapin lennostossa Rovaniemellä sekä Puolustusvoimien logistiikkalaitoksen 3. Logistiikkarykmentin Pohjois-Suomen varasto-osaston Tervolan varastolla.

Rovaniemellä puolustusministeri Niinistö tutustuu Lapin lennoston ajankohtaisiin asiakokonaisuuksiin, ml. päättymässä olevaan Suomen, Norjan ja Ruotsin ilmavoimien yhdessä järjestämään Arctic Challenge Exercise 2019 -lentotoimintaharjoitukseen. Lapin lennostossa ministeri Niinistöä isännöi lennoston komentaja, eversti Antti Koskela.

Tervolassa ministeri tutustuu varastoon, sen tiloihin ja henkilöstöön. Vierailun isäntänä toimii 3. Logistiikkarykmentin komentaja, eversti Vesa Happonen. 3. Logistiikkarykmentti tukee Puolustusvoimien ja Rajavartiolaitoksen hallintoyksiköitä logistiikan ja huollon järjestelyissä kaikissa valmiustiloissa sekä tuottaa jatko- ja henkilösijoittamalla sodan ajan joukkoja. Rykmentin erityispiirteenä on Ilmavoimien materiaalin täydennys- ja kunnossapitopalveluiden tuottaminen.

Lisätietoa vierailuista antaa puolustusministerin adjutantti Lari Pietiläinen, puh. 0295 140102.


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä