Tiedotteet

25.06.2019 14:50

Terhi Haapaniemi, Jirka Hakala ja Janne Torvinen puolustusministeri Kaikkosen erityisavustajiksi

Puolustusministeri Antti Kaikkonen on kutsunut erityisavustajikseen Terhi Haapaniemen, Jirka Hakalan ja Janne Torvisen.

Yhteiskuntatieteiden maisteri Terhi Haapaniemi siirtyy eritysavustajan tehtävään Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omniasta, jossa hän on toiminut asiakkuuspäällikkönä. Sitä ennen hän on työskennellyt muun muassa europarlamentaarikon avustajana Euroopan parlamentissa Brysselissä, Kaikkosen eduskunta-avustajana ja asiantuntijana Suomen Yrittäjissä.

Hallintotieteiden ylioppilas Jirka Hakala siirtyy erityisavustajaksi Keskustan Keski-Pohjanmaan piirin toiminnanjohtajan tehtävästä. Aiemmin Hakala on työskennellyt muun muassa poliittisena suunnittelijana Keskustan puoluetoimistolla.

Valtiotieteiden maisteri Janne Torvinen siirtyy tehtävään puolustusministeriön resurssipoliittiselta osastolta, jossa hän on viime vuodet toiminut asiantuntijatehtävissä. Aikaisemmin hän on työskennellyt muun muassa Työterveyslaitoksella, Suomen Ekonomeilla ja eduskunta-avustajana.

Haapaniemi avustaa ministeri Kaikkosta etenkin lehdistöasioissa, Hakala kotimaan politiikan kysymyksissä ja Torvinen puolustuspolitiikkaan liittyvissä asioissa.

Lisätiedot:

Erityisavustaja Terhi Haapaniemi, puh.  0295 16001 (vaihde)

Erityisavustaja Jirka Hakala, puh. 0295 140 005

Erityisavustaja Janne Torvinen, puh. 0295 140 433


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä