Tiedotteet 2004

05.11.2004 15:00

VPU Pukutehdas Oy myynyt Boreuksen liiketoimintoineen Moduta Oy:lle

Valtion kokonaan omistama VPU Pukutehdas Oy on myynyt vapaa-ajan vaatteiden tuotemerkki Boreuksen ja siihen liittyvän liiketoiminnan Moduta Oy:lle.

Järjestely on osa VPU:n hallittua alasajoa ja se turvaa Boreus –tuotemerkin jatkuvuuden sekä säilyttää osan työpaikoista. VPU ja Moduta ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkisteta.

Kaupassa ostajalle siirtyvät Boreus –ketjun neljä myymälää, jotka sijaitsevat Helsingissä, Hämeenlinnassa, Oulussa ja Turussa. Kauppa koskee myös näiden myymälöiden 13 työntekijää, jotka siirtyvät Modutan palvelukseen vanhoina työntekijöinä.Moduta on kokonaan suomalaisessa omistuksessa oleva yksityinen yhtiö, jonka omistajat haluavat säilyttää kotimaisen Boreus –tuotemerkin korkean laadun sekä kehittää edelleen sen tuotevalikoimaa. Boreus –nimellä jatkavat myymälät tarjoavat jatkossakin laadukkaita vapaa-ajan vaatteita ja varusteita ja hoitavat lisäksi muutaman kuukauden ajan VPU:n virkavaatejakelua.

Lisätietoja asiassa antavat VPU Pukutehdas Oy:ssä toimitusjohtaja Ralf Wolin, GSM 050- 340 9699, ja Moduta Oy:ssä hallituksen puheenjohtaja Pekka Väisälä, GSM 0400-419 717.

Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä