Tiedotteet

08.10.2019 18:31

Puolustusministeriön kansliapäällikkö työvierailulla Meksikossa

Puolustusministeriön kansliapäällikkö Jukka Juusti on työvierailulla Meksikossa 7.-10.10.2019. Matkan tarkoituksena on edistää maiden kahdenvälisiä suhteita erityisesti puolustus- ja turvallisuusmateriaalin osalta.

Työvierailun aikana kansliapäällikkö Juusti tutustuu Meksikon yleiseen tilanteeseen sekä käynnissä oleviin puolustusmateriaalihankkeisiin. Tapaamisia toteutetaan Meksikon puolustusministeriön, meriministeriön, sisäisen turvallisuuden ministeriön ja viestintäministeriön johdon kanssa. Lisäksi kansliapäällikkö tapaa syyttäjälaitoksen johtoa.

Vierailun aikana on tavoitteena allekirjoittaa Suomen ja Meksikon välinen yhteisymmärrysasiakirja (Memorandum of Understanding, MoU) puolustus- ja turvallisuusmateriaaliyhteistyön osalta. Asiakirja luo pohjan suomalaisten yritysten toiminnalle Meksikossa. 

Kansliapäällikön työvierailulle osallistuu useita suomalaisia yrityksiä, joiden tavoitteena on avata tai kohentaa kauppasuhteitaan Meksikoon. Vierailu avaa mukaan osallistuville yrityksille mahdollisuuksia kaupalliseen yhteistyöhön Meksikossa.
 
Lisätietoja matkasta antaa kansliapäällikön avustaja Kai Uitto, kai.uitto@defmin.fi.


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä