Sök

2021

21.09.21 13:35

Satu Mäki-Lassila och Miikka Pynnönen blir försvarsminister Kaikkonens specialmedarbetare

Magistern i samhällsvetenskaper Satu Mäki-Lassila och politices kandidat Miikka Pynnönen har tillträtt uppgiften som försvarsminister Antti Kaikkonens specialmedarbetare den 20 september 2021.

Satu Mäki-Lassila ansvarar för inrikes frågor och uppföljningen av utrikes- och säkerhetspolitiken för Centerns ministergrupp. Mäki-Lassila övergår till uppgiften som minister Kaikkonens specialmedarbetare från uppgiften som specialmedarbetare till riksdagens talman. Hon har tidigare varit bland annat specialmedarbetare till flera ministrar under denna och tidigare regeringsperioder samt tjänsteman vid undervisnings- och kulturministeriet. 

Miikka Pynnönen övergår till uppgiften som minister Kaikkonens specialmedarbetare från uppdraget som kommunikationsexpert i Centerns riksdagsgrupp. Pynnönen bistår minister Kaikkonen i kommunikationen och relationerna till medierna.   

Som försvarsministerns specialmedarbetare fortsätter även politices magister Janne Torvinen, som ansvarar för försvarspolitiska frågor.

Ytterligare information:
Satu Mäki-Lassila, tfn +358 295 140 005 
Miikka Pynnönen, tfn +358 295 140 117



Tillbaka till rubrikerna